Beleef Pasen in luxe bij Oasis Parcs

Aahh Pasen.. een lekker lang weekend, heerlijke ontbijtjes en goed gezelschap. Kijkt u ook altijd zo uit naar het gezellige paasweekend? Het is vaak prachtig weer tijdens Pasen, ideaal om er even samen tussen uit te gaan. Tijdens het lange weekend kunt u terecht bij een van onze resorts om tijd met elkaar door te brengen en tot rust te komen. Onze resorts zijn gesitueerd in de natuur en toch dichtbij leuke uitstapjes. Van de Nederlandse kust tot de Caribische of Franse kust. Of juist een actief weekend in de Franse Alpen.. U beleeft het bij Oasis Parcs.

Waarom Oasis Parcs?

  1. Luxe accommodaties
  2. Bijzondere locaties
  3. Natuurlijke omgeving
  4. Ruimte en comfort
  5. Unieke beleving

Luxe vakantiehuis huren in het paasweekend

Een romantisch paasweekend of gezellig met het hele gezin op vakantie? De luxe accommodaties van Oasis Parcs bieden ruimte voor 2 tot 10 personen. Geniet bijvoorbeeld in een villa aan de Nederlandse kust of verblijf in een romantisch hotel op Curaçao. Uw vakantiehuis tijdens Pasen is voorzien van alle gemakken van thuis, zo heeft u gegarandeerd een fijne vakantie. Bij een Oasis Parcs resort bent u altijd te midden van prachtige natuur. 

Uw Paasvakantie bij Oasis Parcs:

  1. Vakantiehuizen voor 2-10 personen
  2. Prachtige omgeving
  3. Wifi op de vakantieparken
  4. Unieke faciliteiten
 

Last minute paasvakantie op prachtige locaties

Wilt u last minute genieten van een heerlijk paasweekend op een van onze resorts? Profiteer dan van onze last minute deals. Boek uw verblijf in Nederland, Curaçao of Frankrijk. Een rustgevende vakantie is gegarandeerd dankzij de prachtige ligging van onze resorts midden in de natuur. De luxe accommodaties van Oasis Parcs zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel privacy en comfort. Waar gaat u Pasen doorbrengen? 

Boek uw verblijf tijdens Pasen bij Oasis Parcs
 

🐣 Wanneer is Pasen 2021?

Pasen is voor heel Nederland op zondag 4 april en op maandag 5 april. U hoeft maar weinig vrije dagen op te nemen om een lang weekend er op uit te kunnen. 

☀️ Waar naar toe tijdens Pasen?

Grijp uw laatste kans tijdens het wintersportseizoen om te skiën, veel zonuren, rustige pistes en ontspannen in de wellness bij Oasis Abondance. Of kies voor een paasvakantie met nog meer zonuren op Curaçao

🌿 Het leukste vakantieresort tijdens Pasen?

Breng de paasdagen samen met uw familie door op Oasis Punt-West. Geniet in de luxe villa's van quality time samen met uw familie. De villa's bieden u voldoende ruimte en comfort. Geniet van rust en ruimte middenin de natuur. 
 
👩‍👦‍👦 Wat te doen tijdens Pasen met de kinderen?
Eieren zoeken, eieren verven en gezellig paasontbijten met de kinderen. In de ruime accommodaties van Oasis Parcs hebben uw kinderen voldoende ruimte om lekker te spelen. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens de Pasen. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts.

👩‍💻 Wanneer uw vakantie tijdens Pasen boeken?

Wij raden u aan om tijdig uw verblijf tijdens Pasen te boeken zo profiteert u van eventuele vroegboekkortingen en heeft u altijd de eerste keuze in onze resorts. Pasen is een zeer geliefde periode om er op uit te trekken. Hou de Oasis Parcs website in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.