Weekend weg luxe vakantiepark aan de kust
Punt-West fresh breads breakfast
Zwembad Zuiderdiep vlakbij Punt-West
Hot chocolate Punt-West Winter

Punt-West Hotel & Beachresort

Nederland

Lastminute - Voorjaarsvakantie bij Punt-West

Boek uw voorjaarsvakantie bij Oasis Parcs Punt-West. Speciaal voor de carnavalsvakantie kunt u nu het volgende villa arrangement Bij Punt-West boeken:

  • Verblijf in ruime villa op het strand
  • Aankomst met warme chocolademelk met slagroom
  • 1 ochtend gratis verse broodjes en croissantjes bezorgd bij de villa
  • Toegangskaartjes voor het hele gezelschap voor zwembad Zuiderdiep in Stellendam

Vier uw voorjaarsvakantie 2018 in een luxe vakantiehuis in Nederland

De voorjaarsvakantie, oftewel krokusvakantie of carnavalsvakantie, is de ideale tijd voor een vakantie in eigen land. Heerlijk met het gezin uitwaaien aan het strand in een luxe vakantiehuis in Nederland. Punt-West Hotel & Beachresort ligt op het randje van Zeeland bij Ouddorp en is uniek voor Nederland. In deze luxe strandhuisjes bij Zeeland ontdekt u wat “Quality Time” is. Ontdek de mooie natuur van Goeree op de fiets of bezoek de dorpjes in Zeeland. Zie de zonsondergang vanuit uw luxe strandvilla en ga heerlijk uiteten bij ons beach club “Werelds aan het Strand”. Wat wilt u nog meer?

Daarnaast wordt er een kindermiddag bij het restaurant Werelds aan het Strand georganiseerd op woensdag 28 februari. Tijdens deze middag worden er leuke spelletjes gedaan en kunnen kinderen geschminkt worden.

Last minute voorjaarsvakantie bij Punt-West

Boek nog snel last minute uw voorjaarsvakantie bij Oasis Parcs Punt-West. Geniet van het mooie winterweer en ontdek de zeeuwse omgeving bij Ouddorp. Lekker uitwaaien aan het strand met de kinderen. Boek ons voorjaarsarrangement last minute en geniet van warme chocolademelk, verse broodjes en zwemmen met het gezin. Wees er nog snel bij, want er is beperkte beschikbaarheid.