Weekend weg luxe vakantiepark aan de kust
Punt-West fresh breads breakfast
Zwembad Zuiderdiep vlakbij Punt-West
Hot chocolate Punt-West Winter

Punt-West Hotel & Beachresort

Nederland

Voorjaarsvakantie 2019 bij Punt-West

Op zoek naar een prachtige plek om tijdens uw voorjaarsvakantie te verblijven? Wilt u heerlijk tot rust komen, en de krokusvakantie doorbrengen te midden van de prachtige natuur? Kom dan tijdens het voorjaar van 2019 genieten van een verblijf in een luxueuze villa of hotelstudio bij Oasis Parcs Punt-West.

Ontdek de prachtige Zeeuwse kust

Ons resort Punt-West is gelegen nabij Ouddorp, nabij de unieke provincie Zeeland. Maak een heerlijke wandelingen door natuurgebied De Punt, of ga met het gezin heerlijk uitwaaien op het strand. Ontdek de prachtige natuur van Goeree op de fiets, of bezoek één van de gezellige dorpjes in de buurt. Er is genoeg te beleven in de buurt van Punt-West!

Geniet van alle luxe in een villa of hotelstudio

Verblijf in een luxueuze villa of hotelstudio tijdens uw voorjaarsvakantie. Boek een comfortabele, vrijstaande villa met moderne keuken, meerdere slaapkamers en een unieke ligging in de duinen. Of kies voor een studio met uitzicht op het prachtige Grevelingenmeer, en geniet van volledige hotelservice en een heerlijk vers ontbijt in de ochtend. Of u er nu met het gezin tussenuit wilt, of gezellig met zijn tweeën, bij Oasis Parcs Punt-West is er zeker een geschikte accommodatie voor u!

Ontvlucht de Carnavalsdrukte, en geniet van alle rust en ruimte tijdens de krokusvakantie. Boek nu uw accommodatie bij Punt-West, en spendeer uw welverdiende vakantie in luxe!