Carnaval

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Curaçao

Vier Carnaval op kleurrijk Curaçao

Altijd al eens willen meemaken hoe Carnaval op Curaçao wordt gevierd? Het populaire evenement keert jaarlijks terug, en vindt plaats in februari. Gedurende enkele weken staat het eiland in het teken van straatparades, muziek, eten en vooral veel gezelligheid. Laat u meenemen in de feestvreugde, en geniet van de traditionele dansen in de straten van Curaçao.

 

Carnaval 2019 op Oasis Coral Estate

Verblijf tijdens de culturele festiviteiten op ons luxe resort Oasis Coral Estate, en beleef een unieke Carnaval. De ideale plek om het Curaçaose evenement van dichtbij te beleven, terwijl u na afloop heerlijk tot rust kunt komen. Geniet van een heerlijke cocktail bij Koraal Rooftop Restaurant, of kies voor een smaakvol diner op het strand van Karakter. Laat u verwennen bij Spa & Wellness Center 8 The Experience door middel van een heerlijke massage of behandeling, of ontdek de prachtige onderwaterwereld met Coral Divers!

Geniet van de voorjaarszon

Vanwege het aangename klimaat gedurende het hele jaar, kunt u in februari al in de zee zwemmen, en ultiem genieten van de tropische zon op Curaçao. Het perfecte moment om op het strand van Karakter heerlijk tot rust te komen, of een duik te nemen in één van de zwembaden op het resort. Verblijf in een comfortabele accommodatie, met prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee. Onze royale studio’s en Lanais bieden voldoende ruimte en privacy, zodat u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vakantie.

Boek nu uw verblijf bij Oasis Coral Estate, en beleef het beroemde Carnaval op Curaçao tijdens uw voorjaarsvakantie!