Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Geniet van de paasdagen op Les Jardins

Vier Pasen in de Franse Vendée dit jaar! Les Jardins des Sables d’Olonne is de perfecte plek om uw paasvakantie door te brengen. De royale villa’s bieden genoeg ruimte om paaseieren te verstoppen en om te genieten van quality time met de familie. 

 

Verblijf in de veelzijdige Vendée

Ons resort Les Jardins bevindt zich in de veelzijdige regio de Vendée. Op slechts 800 meter vanaf het park, vindt u de Atlantische kust waar u een heerlijke strandwandeling kunt maken. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse amusementspark Puy du Fou, plan een dagtripje naar La Rochelle of speel een potje tennis op de tennisbaan van het resort.

Luxe vakantievilla’s

Les Jardins beschikt over verschillende soorten accommodaties, zodat er altijd wel een geschikte villa voor uw reisgezelschap te vinden is! Serveer een heerlijk uitgebreid paasontbijt in uw volledig uitgeruste keuken of op uw terras en geniet van alle ruimte die de villa’s u bieden. Tevens beschikt het park over voldoende faciliteiten voor de kinderen, zodat u heerlijk kunt ontspannen met een goed boek. De meeste villa’s op Les Jardins des Sables d’Olonne beschikken ook een privé zwembad waar u een frisse duik in kunt nemen, mocht het weer dat toestaan.