Lanais vakantie woning Curacao
Lanais vakantie woning Curacao
Lanais vakantie woning Curacao
Lanais vakantie woning Curacao
Lanais vakantie woning Curacao
Lanais vakantie woning Curacao

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Curaçao

Onze nieuwe Vakantiehuizen Lanais

Maak kennis met de nieuwe vakantiehuizen op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort en ontvang 15% extra korting! Ons vakantiehuis Lanais is de perfecte combinatie van een luxe vakantiewoning en het tropische buitenleven. De vakantiewoning Lanais is uniek, omdat u altijd het gevoel heeft dat u buiten leeft. Overdag kan er heerlijk genoten worden in de tropische tuin en komt u onder het genot van een hapje of drankje uit eigen keuken heerlijk tot rust.

4-persoons Vakantiehuis Lanais Deluxe

In de 4 persoons Lanais Deluxe vakantiewoning is het heerlijk vertoeven. De Lanais hebben een open woonkamer (porch) waardoor u altijd lekker buiten zit. De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en tweepersoons boxspring bedden. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douche en toilet. De buiten-woonkamer biedt u een modern luxueus interieur met volledige keuken. De aangrenzende tuin is prachtig aangelegd met tropische beplanting.

4-persoons Vakantiehuis Lanais VIP

In de 4-persoons Lanais VIP vakantiewoning komt u helemaal tot rust. Het vakantiehuis Lanais beschikt over een ruime woonkamer met airconditioning en een grote schuifpui. Deze kunt u helemaal openzetten, waardoor u echt een vakantiegevoel krijgt en altijd het idee heeft dat u lekker buiten bent. Wanneer u de schuifpui sluit, verblijft u in een heerlijk gekoelde ruimte. De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en tweepersoons boxspring bedden. Iedere slaapkamer in het vakantiehuis heeft zijn eigen luxe en zeer ruime badkamer met douche en toilet. De woonkamer biedt u een modern luxueus interieur met uitgebreide keuken. Geniet van de tropische beplanting in de omringende tuin!

Waarom een Vakantiehuis Lanais boeken?

De Lanais is een zeer uniek vakantiehuis waar u het buitenleven van Curaçao optimaal ervaart. De Lanais VIP is een luxere versie van de Lanais Deluxe. De vakantiewoning Lanais VIP is ruimer en beschikt over luxere badkamers. Het vakantiehuis Lanais VIP heeft zowel een privétuin aan de voor- en achterzijde van de vakantiewoning. Bij dit vakantiehuis kan het woongedeelte (met airconditioning) afgesloten worden met een schuifpui. Bij de Lanais Deluxe is het woongedeelte geheel open met de tuin. De keuken van de Lanais Deluxe kan afgesloten worden met een rolluik.

U loopt vanuit uw vakantiehuis zo naar alle faciliteiten van ons resort. Wanneer u een Lanais boekt ontvangt u bij aankomst op de luchthaven ook een gratis huurauto. Boek snel uw verblijf in juli of augustus en ontvang 15% extra korting  en verblijf als eerste in onze nieuwe vakantiehuizen!