Beachclub Werelds aan het Strand
Hotelstudio's in de herfst en wandelen
last minute kerst
Zwembad Zuiderdiep vlakbij Punt-West
Luxe weekendje weg aan de kust Ouddorp

Punt-West Hotel & Beachresort

Nederland

Meivakantie aan het Grevelingenmeer

Heeft u nog geen plannen voor de meivakantie 2019? Maar wilt u er toch tussenuit? Dan is een verblijf bij ons resort Oasis Parcs Punt-West dé oplossing voor u!

Voor de kinderen

Tijdens de meivakantie is er genoeg te doen op het resort voor de kinderen! De kinderen kunnen zich laten schminken, deelnemen aan de lampionnen-optocht of relaxen bij de filmavond. De kinderen zullen zich uiterst vermaken!

Geniet van de lentezon op ons strand 

Ons resort ligt direct aan het strand waardoor u bij wijze van spreken uw bed kunt ‘uitrollen’ en op het strand bent! Kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand terwijl u helemaal tot rust kunt komen.

Luxe acccommodaties

Ons resort bevindt zich in een prachtige omgeving, waarbij uiteraard prachtige accommodaties horen. Ons resort beschikt over verschillende accommodaties, van 2 personen tot aan 8 personen. Keuze uit villa’s aan het strand of in de duinen, of studio’s aan de land- of waterzijde.  Kortom ideaal om tot rust te komen.

Activiteiten

Als u een meer ondernemend type bent, zijn er bij ons resort genoeg activiteiten te ondernemen. Ons resort ligt direct aan het Grevelingenmeer, waar u bijvoorbeeld kunt zeilen, windsurfen en nog vele andere activiteiten. Als u meer van het fietsen bent, is dit ook geen probleem.

Omgeving

De omgeving van ons resort heeft u veel te bieden! Een bezoek aan het Noordzeestrand of natuurgebied de punt van Goerree of nog vele andere locaties. Ook voor de kinderen is er in de omgeving genoeg te ondernemen. In de omgeving is bijvoorbeeld het klimbos Westerschouwen of het zwembad Zuiderdiep Stellendam.

Ziet u zichzelf al zitten in de lentezon op ons luxe resort? Boek dan snel uw meivakantie!