Nu 5% of 10% vroegboekkorting voor uw vakantie in 2018!
Nu 5% of 10% vroegboekkorting voor uw vakantie in 2018!
Nu 5% of 10% vroegboekkorting voor uw vakantie in 2018!
Port olonne Les Jardins Le Vendee
Nu 5% of 10% vroegboekkorting voor uw vakantie in 2018!

Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Boek vroeg en stel uw zomervakantie veilig!

Mis uw kans niet en boek uw zomervakantie op Oasis Parcs Les Jardins des Sables d'Olonne vroeg. De boekingen gaan snel, dus stel uw vakantie veilig. Boek bovendien met vroegboekkorting!

Uw voordeel in 2019:

 • 5% korting op uw verblijf bij een boeking 100 dagen voor aankomst
 • 10% korting op uw verblijf bij een boeking 200 dagen voor aankomst

Ook te combineren met de langverblijfkorting. U kunt wel tot 20% korting ontvangen op uw verblijf!

De getoonde prijzen voor 2019 zijn inclusief:

 • Boekingskosten
 • Eindschoonmaak van uw vakantiehuis
 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenpakket

 Zomervakantie op Les Jardins des Sables d´Olonne

Een verblijf op Oasis Parcs Les Jardins des Sables d’Olonne biedt u de perfecte mogelijkheid om heerlijk te genieten in de Vendée. Hier kunt u er heerlijk tussenuit om te ontspannen en de natuur te bewonderen. De verschillende villa’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort, privacy, rust en een privé zwembad. De boekingen voor het komende seizoen gaan dan ook als een speer. Boek daarom snel uw verblijf op Les Jardins des Sables d’Olonne om verzekerd te zijn van een geweldige vakantie. Wanneer u nu boekt, kunt u profiteren van de vroegboekkortingen van 5% of 10%!

Geniet van het najaar in Frankrijk

Wilt u tijdens de herfstvakantie er nog tussen uit met het hele gezin? Wacht dan niet te lang. Boek nu nog uw verblijf in 2018 en profiteer van de vroegboekkortingen van 5% of 10%.  

Vroegboekkorting op uw verblijf

Wanneer u minimaal 100 dagen voor de aankomstdag een boeking maakt voor een verblijf op Les Jardins des Sables d’Olonne, profiteert u van 5% korting op uw verblijf. Wanneer u minimaal 200 dagen voor de aankomstdag een boeking maakt voor het resort, ontvangt u maar liefst 10% korting op uw verblijf. De kortingen zijn geldig voor alle verblijfsduren en alle accommodatietypen op Oasis Parcs Les Jardins des Sables d’Olonne.


Boek uw vakantie op Les Jardins in 2019 snel en geniet van één van onze accommodaties! 

Voor seizoen 2019 zijn de getoonde prijzen inclusief reserveringskosten, eindschoonmaak, handdoeken en opgemaakte bedden. Exclusief toeristenbelasting.


Voorwaarden vroegboekkorting:

 • U ontvangt automatisch 5% vroegboekkorting op de accommodatieprijs als u minimaal 100 dagen voor de aankomstdatum van uw verblijf de boeking maakt.
 • U ontvangt automatisch 10% vroegboekkorting op de accommodatieprijs als u minimaal 200 dagen voor de aankomstdatum van uw verblijf de boeking maakt.
 • De korting is geldig voor alle verblijfsduren en alle accommodatietypen op Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne.
 • De korting is niet inwisselbaar tegen contact geld.
 • De korting kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen met uitzondering.