Quality time met de familie bij het privé zwembad
Genieten in toprestaurant "La Ferme de Villeneuve"
Ontspanning en plezier aan de Atlantische kust
Vakantiehuis Les Jardins Vendee Frankrijk

Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Geniet van een lang Hemelvaartweekend bij Oasis Les Jardins

Geniet samen met uw familie en/of vrienden van een lang Hemelvaartweekend in de Franse Vendée. Ga er even een lang weekend samen tussenuit en ontsnap aan de drukte. In onze villa’s me privé zwembad geniet u van een heerlijke tijd samen. Huur fietsen bij de receptie, ontdek de Atlantische kust op minder dan 5 minuten afstand en geniet van een heerlijk diner in de restaurants in de nabije omgeving. 

Het weekend-arrangement

Het weekend-arrangement bij Oasis Les Jardins is inclusief ontbijt. Geniet van een zorgeloos weekend weg in Frankrijk. Alles is inbegrepen bij het weekend-arrangement. Op deze manier heeft u alle tijd om de omgeving van Les Jardins des Sables d’Olonne ontdekken! Meer informatie over het weekend-arrangement, vindt u hier.

Ga er op uit en geniet van een welverdiend weekend weg met familie of vrienden voor het begin van het zomerseizoen. Op Oasis Les Jardins des Sables d’Olonne beleefd u gegarandeerd een onvergetelijk Hemelvaartweekend!

Wacht niet langer, boek nu op de website of neem contact met ons op via +31 (0)10 268 7000 of via email info@oasisparcs.com