Quality time met de familie bij het privé zwembad
Genieten in toprestaurant "La Ferme de Villeneuve"
Ontspanning en plezier aan de Atlantische kust
Vakantiehuis Les Jardins Vendee Frankrijk

Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Geniet van een lang Hemelvaartweekend bij Oasis Les Jardins

Geniet samen met uw familie en/of vrienden van een lang Hemelvaartweekend in de Franse Vendée. Ga er even een lang weekend samen tussenuit en ontsnap aan de drukte. In onze villa’s me privé zwembad geniet u van een heerlijke tijd samen. Huur fietsen bij de receptie, ontdek de Atlantische kust op minder dan 5 minuten afstand en geniet van een heerlijk diner in de restaurants in de nabije omgeving. 

Het weekend-arrangement

Het weekend-arrangement bij Oasis Les Jardins is inclusief ontbijt. Geniet van een zorgeloos weekend weg in Frankrijk. Alles is inbegrepen bij het weekend-arrangement. Op deze manier heeft u alle tijd om de omgeving van Les Jardins des Sables d’Olonne ontdekken! Meer informatie over het weekend-arrangement, vindt u hier.

30% korting op de tweede villa

Bent u met een gezelschap groter dan 8 personen, en u wilt meerdere villa's boeken tijdens het Hemelvaartweekend? Boek een Acacia VIP villa met privé zwembad, en ontvang 30% korting op de tweede villa! Wilt u profiteren van deze aanbieding? Neem contact met ons op via e-mail: info@oasisparcs.com of telefonisch op +31 (0)10 268 7000 om een reserveringsvoorstel te ontvangen. Het aanbod is niet online actief. Deze aanbieding is geldig voor twee Acacias VIP villa's geboekt voor het Hemelvaartweekend (van 29/05 tot 02/06/2019).

Ga er op uit en geniet van een welverdiend weekend weg met familie of vrienden voor het begin van het zomerseizoen. Op Oasis Les Jardins des Sables d’Olonne beleefd u gegarandeerd een onvergetelijk Hemelvaartweekend!

Wacht niet langer, boek nu op de website of neem contact met ons op via +31 (0)10 268 7000 of via email info@oasisparcs.com