Over Oasis Resorts

Oasis Parcs is een management- en verhuurorganisatie van premium resorts op bijzondere locaties. Bij Oasis Parcs ervaart u de beleving van een luxe hotelkamer in een vier sterren hotel in uw eigen luxe villa, appartement of hotelkamer op ons resort. Kortom, een hoog (hotel) serviceniveau in combinatie met de privacy van uw eigen woning. De resorts beschikken over hoogwaardige (culinaire) faciliteiten om u optimaal te kunnen ontzorgen.

Oasis Parcs is opgericht in 2013 door professionals met tientallen jaren ervaringen in de vrijetijdsindustrie. Zij misten het aanbod van luxe vakantiehuizen gecombineerd met persoonlijke (hotel)service. Oasis Parcs is er voor u, de gast die op zoek is naar goede kwaliteit en persoonlijke service om een onvergetelijke vakantie te ervaren. Vertrouwd, maar toch bijzonder!

Ons team bestaat uit ervaren senior en junior specialisten met een frisse blik. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met een missie om onze gasten te ontzorgen. Oasis Parcs biedt een perfecte combinatie van een bijzondere locatie, natuurlijke omgeving, heerlijke culinaire faciliteiten, luxe accommodaties, persoonlijke service en hoogwaardige voorzieningen aan, die leiden tot een unieke beleving. Of u nu met uw gezin, vrienden of individueel op vakantie wilt gaan. 

Luxe faciliteiten

Op bijna alle resorts vindt u een receptie, restaurant en brasserie. U kunt ’s ochtends lekker ontbijten en de koffie met gebak staan ook voor u klaar. In de restaurants kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met een goed glas wijn in het restaurant, maar ook van een eenvoudigere maaltijd in de brasserie. Elk resort heeft daarnaast verschillende faciliteiten afhankelijk van de locatie van het resort. In de omgeving van onze resorts zijn tal van activiteiten mogelijk. Voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten op en rondom het resort, bezoekt u de pagina ‘Onze Resorts’ om vervolgens het gewenste resort aan te klikken.


Oasis Parcs Resorts

Oasis Resorts heeft 5 verschillende resorts waar wij u graag verwelkomen: