Rust en ruimte in het mooie natuurgebied Rif St. Marie
Uniek gelegen met prachtig uitzicht over de Caribische zee
Heerlijk genieten bij "Karakter", het beste restaurant van Curaçao

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Curaçao

Dag van Curaçao

Op 10 oktober is het Dia di Pais Korsou, dit moet uiteraard gevierd worden! Dit jaar (2018) is Curaçao al 8 jaar een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Oasis Coral Estate is de ideale plek om deze feestdag te vieren! U kunt ervoor kiezen om er dit jaar een ontspannende dag van te maken, of het juist te vieren bij Restaurant Koraal of Restaurant Karakter.

Faciliteiten

Geniet van een heerlijke cocktail bij Koraal Rooftop Restaurant, of kies voor een smaakvol diner op het strand van Karakter. Laat u verwennen bij Spa & Wellness Center 8 The Experience door middel van een heerlijke massage of behandeling, of ontdek de prachtige onderwaterwereld met Coral Divers!

Perfecte accommodatie

Oasis Coral Estate is een ruim opgezet en rustig resort. Er zijn stijlvolle ingerichte luxe hotelstudio’s en Lanais vakantiewoningen. Nog een extraatje: bijna alle accommodaties hebben uitzicht op de Caribische zee! Bij Coral Estate vindt u zeker een geschikte accommodatie voor uw vakantie!

Op zoek naar de zon bij een uniek en luxe resort tijdens uw last minute? Kom dan naar Coral Estate Beach & Wellness Resort en ontsnap aan de drukte!

Dag van Curacao

Op 10 oktober 2010 werd Curaçao een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Deze dag wordt ieder jaar uitbundig gevierd op Curaçao.