Kinderen op Les Jardins des Sables d'Olonne

Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Voor de kids

Voor de kinderen is er genoeg te doen op ons resort. Zij zullen zich uiterst vermaken! Het resort beschikt over een zwembad, tennisbaan, mini-golfbaan, tafeltennistafel en sportvelden.

Zwembad
Het resort beschikt over een algemeen zwembad. Het zwembad is geopend en verwarmd in de periode van juni tot september. De bedjes bij het zwembad kunnen gratis gebruikt worden.
Het zwembad is dagelijks geopend tussen 10:00 en 18:00.

Speeltuin

De speeltuin op het resort is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het beschikt over schommels, wipwappen en een groot speelelement.

Tennisbaan
Het resort beschikt over een tennisbaan. U kunt tennisrackets en ballen huren bij de receptie.

Mini golf
Ook is er op ons resort een mini-golfbaan waar u gratis gebruik van kunt maken. De mini golf is voor alle leeftijden geschikt, maar kinderen kunnen zich hier zeker ook vermaken!


Tafeltennis

Er zijn verschillende tafeltennistafels op ons resort waar u gebruik van kunt maken. Spullen hiervoor kunnen worden gehuurd bij de receptie.

Sportvelden
Op het sportveld kunnen verschillende sporten beoefend worden, zoals:  voetbal, basketbal, volleybal en andere sporten. De receptie verhuurt indien nodig de benodigde spullen.

In het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals laser gamen of sport wedstrijden.