Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Golfvakantie in Frankrijk

Heeft u interesse in golfen en denkt u erover na om in Frankrijk op vakantie te gaan? De Vendée (Pays de la Loire) is een prachtig paradijs voor de echte golfliefhebbers. Het biedt u de perfecte mogelijkheid om van een vakantie te genieten en daarnaast te ontspannen tijdens een potje golf in één van de vijf 18 holes golfbanen. Een golfvakantie in ons resort Oasis Parcs Les Jardins du Chateau d’Olonne biedt u het ideale verblijf in een luxe villa met verschillende golfmogelijkheden op korte afstand. Geniet van luxe, ruimte en heerlijke dagen golf!


Diverse golfbestemmingen rondom Les Jardins, voor iedere golfliefhebber wat wils

De verschillende golfbanen in de buurt van Les Jardins zijn allemaal stuk voor stuk ideaal voor elke golfliefhebber. Er zijn banen met elk verschillend uitzicht en diverse holes en uitdagingen. Bekijk hieronder de verschillende golfbanen met hun eigenschappen in de buurt van het resort en kies uw favoriete golfbaan uit!

Golf des Olonnes - Olonne Sur Mer

Golf des Olonnes is een golfbaan dat slechts vijf kilometer is gelegen van Les Jardins in de plaats Olonne sur Mer, de golfbaan is daarom goed te bereiken vanaf Les Jardins. De 6127 meter lange golfbaan is goed onderhouden en heeft diverse holes met verschillende uitdagingen. Het heeft een erg mooi, over glooiend achterland aangelegde baan.

Golf de Port de Bourgenay - Talmont st. Hilaire

Deze golfbaan is gelegen bij de plaats Talmont St. Hilaire. De golfbaan ligt op vijf kilometer afstand van Les Jardins en daarom goed en snel te bereiken voor gasten van ons resort Les Jardins. De golfbaan heeft een lengte van 5920 meter en is in 2003 volledig vernieuwd. Het is gelegen op een prachtige ligging aan zee.

Golf de Fontenelles - Aiguillon sur Vie

Golfbaan de Fontenelles ligt 30 kilometer afstand van Les Jardins vandaan nabij de plaats Aiguillon sur Vie. De baan heeft veel greens en bunkers en heeft een lengte van 6205 meter.

Golf de la Domangere - Nesmy

Golf de la Domangere ligt op 40 kilometer afstand van Les Jardins. Het is een 6015 meter lange golfbaan gelegen nabij Nesmy. Deze baan is moeilijk met veel water en daarom geschikt voor de gevorderde golfer. De baan is vooral bekend omdat de French Open hier plaatsvond.

Golfbaan Saint Jean de Monts

Deze golfbaan ligt op 45 kilometer afstand van Les Jardins. Wat opvalt bij deze 5937 meter lange golfbaan is dat het prachtig gelegen ligt tussen het bos en het strand. Boek snel uw vakantiewoning in Frankrijk en ontdekt deze mooie golfbanen!