Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Nazomer en herfstvakantie verblijf

Wilt u er nog even lekker tussenuit om te genieten van de nazomer of bent u op zoek naar een weekje heerlijk ontspannen tijdens de herfstvakantie? Boek dan nu snel een vakantievilla op het rustige en ruimtelijke resort gelegen in de Vendée aan de prachtige Atlantische kust in Frankrijk. Het resort biedt u de ideale mogelijkheid om te genieten in het najaar van een stijlvolle en luxueuze vakantie.

Uw verblijf op Les Jardins des Sables d'Olonne

Een verblijf in een vakantievilla op Oasis Parcs Les Jardins des Sables d’Olonne is dé perfecte plek om te genieten van een vakantie in bijvoorbeeld de maanden september of oktober. De vakantievilla’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel privacy, ruimte en een stijlvolle inrichting. Ontspan samen met uw familie of vrienden in een luxe villa met ruime tuin en privé-zwembad. Geniet van een heerlijk culinair diner bij Restaurant La Ferme De Villeneuve, bezoek één van de culturele musea in de omgeving of ontspan aan de prachtige Atlantische kust van Frankrijk.

 Profiteer van onze exclusieve promoties

Voor uw verblijf in Les Jardins des Sables d'Olonne, bieden wij u graag speciale promoties aan:

- 10% op korte verblijven met ontbijt voor nieuwe reserveringen gemaakt tussen 20/08 en 30/09

- 20% voor een verblijf van 5 nachten of meer voor een verblijf tussen 14/09 en 13/10 voor een nieuwe reservering gemaakt tussen 20/08 en 30/09.

-15% voor een verblijf van 5 nachten of meer voor een verblijf tussen 13/10 en 31/12 voor een nieuwe reservering gemaakt tussen 20/08 en 30/09.

 

Wat heeft de Vendée u te bieden?

De Vendée is een prachtige streek aan de Westkust van Frankrijk een staat bekend om haar brede zandstranden en vele zonuren. Ook in de maanden september en oktober biedt de Vendée vele mogelijkheden. Aan de oostkant van Oasis Parcs Les Jardins des Sables d’Olonne vindt u de bruisende badplaats Sables d’Olonne, waar u van de nazomer of in de herfstvakantie kan genieten. De stad is perfect gelegen aan de Atlantische kust en omringd door duinen en bossen. In de omgeving van het resort ligt Olonne-sur-Mer, waar u kunt genieten van de rust of juist de ongerepte natuur kunt ontdekken. Geniet onder andere van:

  • Eindeloze wandel- of fietstochten in het najaar in de regio de Vendée in Frankrijk. 
  • Sportiviteit en ontspanning op één van de vijf 18-holes golfbanen. 
  • Het indrukwekkende en kindvriendelijke middeleeuwse amusementspark Puy de Fou. 
  • De brede zandstranden met diverse spetterende watersport activiteiten. 
  • De bruisende badplaatsen met culturele musea en bezienswaardigheden.
  • Een heerlijk diner in het culinaire restaurant La Ferme De Villeneuve. 

Het is allemaal mogelijk in het najaar bij Oasis Parcs Les Jardins des Sables d’Olonne in de Franse regio De Vendée!