Kom samen met de familie de kerstvakantie vieren bij Oasis Parcs

Iedereen droomt ervan de kerstvakantie samen met de familie te vieren. Het is een tijd vol liefde en samenkomst, terwijl het heerlijke eten op u wacht. Maar wat dacht u ervan om deze mooie gebeurtenis te kunnen vieren op één van onze luxe resorts van Oasis Parcs? Zo heeft u keuze uit prachtige unieke locaties in Nederland, Frankrijk en Curaçao. Alle locaties bieden wonderschone landschappen aan terwijl u in alle luxe heerlijk kunt uitrusten. Vier de kerstvakantie samen met uw partner, gezin, familie of vrienden en geniet van de luxe en ruimte bij Oasis Parcs. 

Waarom Oasis Parcs?

  1. Luxe accommodaties
  2. Bijzondere locaties
  3. Natuurlijke omgeving
  4. Ruimte en comfort
  5. Unieke beleving

Luxe vakantiehuis in de kerstvakantie met uw partner, vrienden en familie

Oasis Parcs heeft alles voor een onvergetelijke kerstvakantie, of u het nu romantisch met uw partner wilt vieren of de feestdagen met heel de familie doorbrengt. U heeft de keuze uit diverse luxe accommodaties zoals hotelstudio’s, appartementen, vakantiehuizen en strandvilla’s. Allen omgeven door een prachtige decor van bergen, zee of bos. Uw vakantiehuis in de kerstvakantie is voorzien van alle gemakken van thuis; een sfeervol interieur, een compleet ingerichte keuken en opgemaakte bedden. Breng Kerst door met elkaar in alle rust en ruimte op een van de bijzondere Oasis Parcs resorts.

Uw kerstvakantie bij Oasis Parcs:

  1. Vakantiehuizen voor 2-10 personen
  2. Prachtige omgeving
  3. Wifi op de vakantieparken
  4. Unieke faciliteiten 
 

Kerstvakantie op prachtige locaties

Droomt u van een witte Kerst of heeft u liever zon en een temperatuur van 30 graden? Voor de wintersportfanaten zijn er de Alpenresorts, beide gelegen in het sneeuwzekere Portes du Soleil. De resorts beschikken bovendien over heerlijke wellness faciliteiten. Betekent Kerstvakantie voor u een heerlijke strandwandeling en uitwaaien? Dan heeft u de keuze uit resorts aan de Nederlandse of Franse Westkust. En voor wie graag ontsnapt aan de koude temperaturen is het heerlijk vertoeven op ons resort op Curacao. 

Boek uw kerstvakantie bij Oasis Parcs
 

🎄 Wanneer is de kerstvakantie 2020/2021?

De kerstvakantie is voor heel Nederland van 19 december tot 3 januari 2021 (week 52 en 53). De kerstvakantie duurt twee weken.  

☀️ Waar naar toe in de kerstvakantie?

Bent u een wintersportliefhebber? Breng dan uw kerstvakantie door in de Franse Alpen. Zoekt u liever de zon op op een tropisch eiland? Dan is Oasis Coral Estate de perfecte plek voor u. U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke kerstvakantie bij Oasis Parcs.

 ⛷ Het leukste vakantieresort voor de kerstvakantie?

Breng uw kerstvakantie door in de Franse Alpen. Skiën door de verse poedersneeuw, maak een kerstwandeling door de sneeuw, sfeervol dineren in uw appartement en ontspannen in de wellness. Dit is kerstvakantie vieren bij Oasis Les Portes du Soleil of Oasis Abondance
 
👩‍👦‍👦 Wat te doen in de kerstvakantie met de kinderen?
Skiën, rodelen, zwemmen het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens de kerstvakantie. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts.

👩‍💻 Wanneer de kerstvakantie boeken?

Wij raden u aan om tijdig uw kerstvakantie te boeken zo profiteert u van eventuele vroegboekkortingen en heeft u altijd de eerste keuze in onze resorts. Hou de Oasis Parcs website in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.