Word jij onze nieuwe collega?

Oasis Parcs is de innovatieve verhuurorganisatie van luxe vakantiehuizen en andere premium accommodaties op fantastische locaties in Europa en op Curaçao. Wij zijn een klein internationaal team van creatievelingen met een passie voor toerisme. Wij streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden op één van onze natuurrijke resorts. Kortom, een hoog serviceniveau in combinatie met de privacy van uw eigen woning en hoogwaardige (culinaire) faciliteiten om u optimaal te kunnen ontzorgen. Oasis Parcs staat aan de vooravond van een snelle groei van het portfolio resorts en om die reden zijn wij op het hoofdkantoor in Utrecht op zoek naar een:

Financieel Administratief Medewerker

Als financieel administratief medewerk(st)er bij Oasis Parcs lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële administraties. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie van de diverse vennootschappen, waaronder facturering, debiteuren-, crediteuren- en bankadministratie en het toezien op een juist verloop van administratieve procedures. Het verzorgen van in- en externe rapportages. Voorbereidende werkzaamheden voor de juiste uitvoering van de salarisadministratie behoort tevens tot het takenpakket.

Wat wij je bieden:

Onze bedrijfscultuur kun je typeren als informeel, waarbij de lijnen kort zijn en waarbij iedereen een pro-actieve houding heeft. De functie is een fulltime baan met een marktconform salaris. De baan is divers qua werkzaamheden met bijbehorende verantwoordelijkheden.

Wat wij van je vragen?

Dat je cijfermatig sterk bent met een afgeronde HBO opleiding in financiële richting, minimaal 5 jaar ervaring als financieel administratief medewerker. Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in een team werken. Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels, en denkt oplossingsgericht met een positieve instelling.

Heb je belangstelling in deze vacature?

Stuur dan je motivatie aangevuld met een recente CV binnen 2 weken (voor 2 juli) naar HRM@oasisparcs.com. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan je contact opnemen met Harm Schipper onder nummer 06- 1464 9893. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Oasis Coral Estate
 
Oasis Les Jardins
 
Oasis Les Portes du Soleil