Curaçao

Oasis Coral Estate

Ouddorp (Nederland)

Oasis Parcs Punt-West

Vendée (Frankrijk)

Oasis Parcs Les Jardins

Bij een boeking ontvangt de boeker per mail een bevestiging tevens factuur met een online betaallink. Voor een boeking die meer dan 84 dagen voor de aankomst wordt gemaakt, dient de aanbetaling van minimaal 30% van de huursom van de geboekte accommodatie, services, activiteiten en/of faciliteiten, direct na ontvangst van de bevestiging/factuur te worden betaald. Reserverings- & verzekeringskosten dienen direct volledig (100%) te worden betaald.

Het restantbedrag dient op zijn laatst 35 dagen voor de aankomst te zijn overgemaakt. Indien binnen 35 dagen voor de aankomst wordt geboekt dan dient de factuursom, na ontvangst van de bevestiging/factuur, in 1 keer 100% per direct te worden betaald.

Na betaling van het volledige factuurbedrag worden de reisbescheiden met toegangsvouchers per mail verstuurd.

U kunt de betaling voldoen door gebruik te maken van uw persoonlijke log in gegevens die u per mail heeft ontvangen bij uw bevestiging. Als u inlogt, kunt u de betaling voldoen per iDeal of Creditcard. Zodra de aanbetaling is voldaan, zal de boeking officieel bevestigd worden en ontvangt u een factuur.