Ouddorp (Nederland)

Oasis Parcs Punt-West

Vendée (Frankrijk)

Oasis Parcs Les Jardins

Curaçao

Oasis Coral Estate

Na het maken van uw boeking ontvangt u van ons een e-mail met inlog gegevens. Hiermee kunt u inloggen op onze website (rechtsboven bij 'inloggen'). Door in te loggen komt u in uw persoonlijke omgeving waar u uw reservering kunt bekijken en uw gegevens verder kunt aanvullen of wijzigen. Tevens kunt u hier ook de aanbetaling voldoen via iDeal of Creditcard.

Als u een betalingsherinnering heeft ontvangen van ons, of wanneer u het resterende bedrag wilt betalen, vragen wij u om opnieuw in te loggen met deze gegevens op onze website. Deze zijn verstuurd tezamen met uw boekingsbevestiging. U kunt dan in uw persoonlijke omgeving de betaling voldoen via iDeal of Creditcard.

Bent u uw inloggegevens vergeten? Neemt u dan alstublieft contact met ons.  

Als u uw boeking bij Oasis Coral Estate wilt betalen, moet u bij het seizoen op de balk klikken en vervolgens selecteren: “seizoen (jaar) Coral Estate”. Dan verschijnt uw boeking en kunt u de betalingsstappen volgen.

Lukt het niet te betalen via de online omgeving, kunt u tevens een bankoverschrijving doen. U vind onze bankgegevens bij 'Over Ons'. Graag verzoeken wij u in de beschrijving van de overschrijving uw boekingsnummer ter referentie te vermelden.