Les Jardins - Les Sables d'Olonne sunset
Les Jardins des Sables d'Olonne

Oasis Parcs - Les Jardins

Frankrijk

Voorjaarsvakantie op Les Jardins

Bent u op zoek naar een vakantie tijdens de voorjaarsvakantie? Geniet dan van een ontspannen vakantie op ons resort Les Jardins des Sables d'Olonne! Ontdek de natuur en geniet van de rustige groene kust omgeving.

Boek nu uw Sophora of Sequoia villa met 40% korting

Boek nu en ontvang 40% korting op uw verblijf tijdens de voorjaarsvakantie. Les Jardins is gelegen vlakbij de havenstad Les Sables d'Olonne, bekend voor haar mooie kusten en goede restaurants in de haven. De Vendée regio is perfect voor een family vakantie. U kunt wandelen en fietsen door de bossen en natuur van de Vendée. Een heerlijke manier om uw vakantie door te brengen. Voor de golfers zijn er wel 5 golfbanen in de directe omgeving van het park. Boek nu uw ruime villa met 40% korting!

Geniet van uw familie in uw eigen villa

Les Jardins is een heerlijke plek om te onstpannen met de hele familie. Het vakantiepark biedt u ruime en luxe villa's waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Kinderen kunnen hun energie kwijt bij de speeltuin of sporten op de sportvelden. Of wat dacht u van een spelletjes tennis of midgetgolf? Les Jardins zal u een verassende voorjaarsvakantie geven!

Les Jardins des Sables d'Olonne biedt u een ontspannen en plezierige vakantie voor jong en oud. Prijzen en beschikbaarheid vindt u hier op de website of neem contact met ons op.

Voorwaarden:

  • Geldig op villa types Sophora en Sequoia voor 8 personen
  • 40% korting is geldig op boekingen gemaakt tussen 15 januari 2018 en 3 maart 2018 voor een verblijf tussen 10 februari 2018 en 3 maart 2018
  • Minimum verblijf van 5 nachten is verplicht